Omgeving

Jeetje wat is er toch veel te doen in de directe omgeving van ons vakantiepark.f_prachtige-natuur_xl
Onderstaand vindt u een kleine greep wat ons assortiment.

Nationaalpark De Loonse en Drunense duinen

Je zou het niet verwachten: een woestijn in Nederland, maar vol leven! De Loonse en Drunense Duinen zijn een soort woestijn, waarin je in het stuifzand overal mag struinen. Kom fietsen door uitgestrekte bossen en paardrijden over zandheuvels. Of mountainbiken over het beste parcours van Nederland.

Winkelkernen / Winkelsteden

De grote winkelsteden Den Bosch, Tilburg en Breda liggen binnen geringe afstand van ons Vakantiepark. Echter bieden de kleinere winkelkernen ook volop vertier en gespecialiseerde winkels die een bezoekje zeker waard zijn. Wat dacht u van vestingstadje Heusden. Een klein pittoresk dorpje waar u een van de lekkerste pannenkoeken van Nederland kunt eten.
f_langnek_xl

Attractieparken

Op slechts 2km afstand van ons vakantiepark ligt Europa `s mooiste De Efteling. Werkelijk fantastisch om een bezoek te brengen aan dit park. Ook Europa's uniekste park ligt op 15Km afstand. Dit is Safaripark Beekse Bergen. Een klein stukje Afrika van 140 hectare. Spot de big five per voet, auto, bus of boot. Een ware belevenis voor iedereen. Daarnaast zijn onze receptiemedewerkers u graag van dienst om u leuke, uitdagende of spetterende dagjes uit te laten ervaren. Vraag op de receptie naar de mogelijkheden!!

Zwemmen

Ons vakantiepark beschikt over 2 buiten zwembaden! Geen mooi weer? Niet getreurd! In de directe omgeving zijn diverse overdekte zwembaden aanwezig. Vraag onze receptie naar de mogelijkheden. Is het wel mooi dan kunt u lekker afkoelen in onze eigen zwembaden. Bent u toch toe aan iets anders? Op slechts 10 km afstand ligt Strandbad Het Blauwe Meer. Een 40 hectare kraakheldere plas waar u heerlijk kunt zwemmen of een rondje op de banaan. Daarnaast zijn er in de directe omgeving ook diverse gemeentelijk buiten zwembaden.