Eten & drinken

Wilt u onbeperkt bourgondisch genieten van internationale kleine gerechtjes? Dan bent u bij Grill-ig Tapas en A la carte aan het juiste adres. Wij beschikken over een à la carte kaart, waar u diverse vlees- en visgerechten kunt bestellen, maar we serveren daarnaast ook internationale gerechten van een uitgebreide tapaskaart met verschillende soorten gerechtjes. Geniet van  hoogwaardige tapasgerechten, die met veel liefde en passie bereid worden door onze koks. Wij staan klaar om u een geweldige avond te bezorgen!

Onbeperkt bourgondisch genieten van onze internationale tapas
Vindt u het ook altijd zo vervelend dat u maar één hoofdgerecht kunt bestellen tijdens een avond uiteten? Dit vernieuwde concept, waarbij u kunt genieten van verschillende soorten tapasgerechtjes, zorgt ervoor dat u van alles een beetje kunt proeven. Heerlijk, toch? We serveren kleine borden met internationale gerechten, zoals een bordje met zuurkool en speklapjes, huisgemaakte varkenshaas saté of een lekker biefstukje. Er staan in totaal 100  verschillende gerechten op onze kaart, die we ieder seizoen aanpassen. U kunt dus te allen tijde afwisselende gerechten bij ons bestellen!

Dineren op het terras
Grill-ig Tapas en A la carte is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u niet alleen binnen genieten van de ruime keuze van onze menukaart, maar is het ook mogelijk buiten te dineren. U kunt op ons zonovergoten terras alle heerlijke gerechtjes proeven, terwijl eventuele jonge kinderen zich vermaken in de speelkamer die speciaal voor hen is ingericht. Als kindvriendelijk restaurant zijn jong en oud bij ons welkom. Tapas eten in Brabant? Welkom bij restaurant Grill-ig Tapas en A la carte!